Bestelinformatie

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Vanwege de Coronacrisis kunnen sommige producten enkele dagen vertraging oplopen. Graag uw begrip hiervoor. Mail ons bij vragen!

De levertijd verschilt per product, de meest doorgaande shirts (bijvoorbeeld big faces, wolven, fantasy) heeft u binnen 1-3 werkdagen in huis. Mocht het product niet op voorraad zijn, zal deze uit de Verenigde Staten moeten overkomen en kan de levertijd oplopen tot 2/3 weken (goed nieuws: momenteel wordt er gewerkt aan mogelijkheden om deze levertijd te verkorten). Mocht dat gebeuren, laten we dit uiteraard zo snel mogelijk weten. Vanzelfsprekend doen we onze uiterste best de voorraad up-to-date te houden, echter is de doorloop snel en met tienduizenden combinaties (design, model, maat) kan het wel eens voorkomen dat u iets besteld wat toch niet leverbaar blijkt te zijn.

Hoe kan ik betalen?

Op GreatShirts.nl kunt u betalen via overboeking, iDEAL, PayPal, MisterCash, Sofort en creditcard.
Met een overboeking wordt de bestelling na ontvangst van de betaling verwerkt. Bij de andere betalingsopties wordt de bestelling direct verwerkt. De creditcardbetaling gaat via PayPal, dit kan zonder account (kies voor PayPal en vervolgens voor "Betaal met creditcard").
De betaling geschiedt via een beveiligde gecertificeerde SSL-verbinding (te herkennen aan het slotje in de adresbalk), dus de gegevens zijn absoluut veilig.
GreatShirts.nl is onderdeel van Digital Frames, deze naam zal dus te zien zijn op de bankrekening.
 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten voor 1 product zijn € 4,50, voor 2 producten € 7,- en vanaf 3 producten € 9,-. Voor België is dat bij 1 product € 8,- en vanaf 2 producten € 14,-.
Verzendkosten omvatten de porto-, verpakkings- en verwerkingskosten.
 

Prijzen

Alle prijzen bij de artikelen zijn inclusief 21% BTW, exclusief verzendkosten. Kortingscodes gelden niet voor de SuperSale.